Golvslipning

Vi utför golvslipning i Göteborg som förlänger hållbarheten på dina golv utan att ruinera din plånbok. Vi kan slipa alla slags golv.

Noggrann golvslipning

Vi erbjuder noggrann golvslipning som gör ditt golv som nytt igen. Vid en golvslipning är golvslipningsmaskinerna och ytbehandlingen som utförs efteråt av yttersta vikt. Vi håller oss alltid uppdaterade kring branschen och använder oss enbart av de mest skonsamma materialen och de mest effektiva golvslipningsmaskinerna. För oss är det viktigt att våra golvläggare har en god arbetsmiljö och att din hemmiljö inte utsätts för några farliga ämnen vid golvslipningen.

Ytbehandlingar för dina golv

Vi avslutar vår golvslipning med en ytbehandling som ger en fin finish och gör golvet rustat för att hålla ännu längre. Vi kan erbjuda ytbehandlingar med bland annat lack, olja, hårdvaxolja, bets, lut och såpa.

Bra pris på golvslipning i Göteborg

Våra golvläggare brinner för hantverket och gör alltid sitt yttersta för att göra dig som kund nöjd. Vi tummar därför aldrig på kvaliteten och håller rimliga priser på våra tjänster. Som privatperson kan du självklart nyttja ROT-avdraget.