Om oss

Vi på Dryft har lång erfarenhet inom branscherna måleri, byggnadsvård och golvslipning. Vi erbjuder våra kunder en god och snabb service och gör alltid vårt yttersta för att kunna ge kunderna vad de betalat för.

När du behöver genomföra en golvslipning i Göteborg är vi ett självklart val. Våra golvslipare i Göteborg är proffsiga och erfarna och kan utföra slipningen på absolut bästa sätt. En golvslipning med material och utrustning är självklart inte gratis. Vi gör dock vårt yttersta för att man inte ska behöva betala en krona mer än nödvändigt. Valet ska inte behöva stå mellan ett vackert golv och andra viktiga saker som också kostar.

Våra tjänster

Vi erbjuder slipning av både trä och betong. Dessa organiska material ger vackra hem och är dessutom praktiska på många sätt. De slits dock efter hand, tar upp smuts och riskerar att få skador. Även som nya är de obehandlade och behöver få en bra finish. Våra golvslipare i Göteborg kan slipa golvet perfekt. Dessutom ger de gärna tips på hur det bäst ska behandlas med olika oljor och lacker. Även detta utför vi självklart på bästa sätt. Dessutom lägger vi gärna nytt golv åt dig. Välj oss och dina gäster kommer imponeras över dina alltid lika vackra golv!