Tjänster

Våra erfarna golvläggare kan hjälpa dig med både golvläggning och golvslipning i Göteborg. Läs mer om våra tjänster nedan.

Golvslipning förlänger hållbarheten på dina golv

Vi slipar dina golv, så att de blir som nya. En golvslipning förlänger hållbarheten på dina golv och är samtidigt snällare mot både miljö och plånbok. Vi använder alltid de mest skonsamma metoderna och bästa golvslipningsmaskinerna när vi utför en golvslipning i Göteborg. Om du tycker att ditt nuvarande golv börjar bli slitet och funderar på att byta ut golvet är chansen stor att vi istället kan utföra en golvslipning som gör ditt golv som nytt igen. Tveka inte att höra av dig om du funderar på en golvslipning i Göteborg.

Vi erbjuder även golvläggning

Om du hellre vill lägga ett helt nytt golv kan vi självklart hjälpa dig med det. Vi kan ge råd och tips kring vilken färg och vilket mönster du ska välja på ditt parkettgolv och lägga golvet åt dig. Vi använder bara de bästa materialen så att du får ett nytt golv som håller länge och tål att slipas.

Ytbehandlingar för golv

Med ytbehandlingar håller sig golven fina ännu längre. Vi erbjuder ytbehandlingar med bland annat lack, bets, såpa, lut, hårdvaxolja och olja.

Bra kvalitet till schyssta priser

För oss är nöjda kunder det viktigaste. Därför håller vi alltid schyssta priser på våra tjänster inom golv, utan att tumma på kvaliteten. Dessutom kan du som privatperson nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för golvslipning i Göteborg.